Benzi rezistente la produse chimice, cu insertie textila

Benzile rezistente la produse chimice, cu insertii textile, sunt concepute special pentru a rezista la o varietate mare de produse chimice,  in intervalul de temperatura -30…+70°C. De asemenea, au o buna rezistenta la abraziune si intemperii.

Benzile rezistente la produse chimica ofera rezultate excelente utilizate la transportul substantelor chimice precum acizi si baze. Stratul din cauciuc pentru protectie este proiectat sa indeplineasca fiecare dintre cerinte.

Benzile transportoare cu rezistenta chimica sunt fabricate corespunzator DIN 22102 (straturi de acoperire din cauciuc). Invelisul este fabricat din materiale in urmatoarele variante: poliamida/ poliester (EP), poliester/ poliester (EE), poliamida/ poliamida (PP).

Caracteristici benzi rezistente la produse chimice, cu insertie textila
Grad acoperire Rezistenta la rupere, min. (daN/cm2) Alungire la rupere, min.(%) Abraziune,max.(mm³) Utilizare
Grup Fisa tehnica
1. Fisa tehnica 126 150 350 200 Stratul din cauciuc pentru protectie este bazat pe un amestec de 40% din cauciuc policloropren. Sunt folosite pentru a transporta fosfati (industria de ingrasaminte chimice).
2. Fisa tehnica 350 180 400 90 Sunt folosite pentru a transporta uree granulata (NH2-CO-NH2). Stratul din cauciuc pentru protectie are rezistenta excelenta la abraziune.