Pavaje din cauciuc, placi si pavele, dale din cauciuc pentru interior si exterior

Dale din cauciuc devin un produs din ce în ce mai popular și în țara noastră. Astăzi avem la dispoziție într-o mare varietate de culori, dimensiuni și grosimi în funcție de aplicație/destinații și necesități. Dalele de cauciuc sunt obținute din granule de cauciuc prin înglobarea în liant autopolimerizabil la presiuni si temperaturi mari.
Datorită tehnologiei inovatoare și ecologice , dalele de cauciuc sunt cele mai stabile produse granulate pe bază de cauciuc.

Dale din cauciuc alveolare

Dale cauciuc alveolare Domenii de utilizare recomandate: locuri de joacă,curți, grădini, parcuri, alei, grajduri pentru cai etc. Datorită caracteristicii sale speciale și faptului ca fața posterioară este profilată, asigură drenarea apei și oferă o suprafață mai confortabilă la mers. Marginile superioare sunt rotunjite.

Dale din cauciuc plane

Dale cauciuc plane
Ideal pentru pavimentarea sălilor de sport,gimnastică, fitness, cât și pentru trafic ușor,terase și balcoane sau oriunde este nevoie. Dalele de cauciuc plane sunt recunoscute pentru calitățile sale, în special în cea ce privește rezistența la impact în cazul echipamentelor grele sau voluminoase și asigură o protecție excelentă a pardoselilor supuse circulației intensive.


 

Culoare:

Ambele tipuri de dale de cauciuc sunt colorate în întregime, nu numai în suprafață și sunt disponibile în următoarele culori: negru, roșu, verde, muștar-galben.

Culori Dale Cauciuc

Dimensiuni:

Latime x Lungime: 500 x 500 mm sau 1000 x 1000 mm

Grosime: 20 – 80 mm

Dale din cauciuc acoperite cu gazon artificial

 
Dale cauciuc acoperite cu gazon artificial
Dimensiuni:
Latime x Lungime: 500 x 500 mm
Grosime: 20 – 45 mm
Inaltime fir iarba: 5 – 26 mm

Gazonul artificial este ideal pentru amenajarea suprafețelor sportive, locurilor de joacă a copiilor și decorativ pentru amenajare grădini, curți, terase.
Cu introducerea producerii dalelor de cauciuc acoperite cu gazon artificial, oferim un produs nou pe piața românească. Pe lângă caracteristicile generale ale dalelor de cauciuc, imită perfect caracteristicile ierbii naturale cu posibilități de utilizare tot timpul anului, cu un cost redus de întreținere.

Sotron din dale de cauciuc

Sotron din dale de cauciuc
Culori: rosu-galben, verde-galben Culori sontron dale din cauciuc Dimensiuni:
Latime x Lungime: 500 x 500 mm
Grosime: 20 – 50 mm

Sotronul din dale de cauciuc se poate folosi ca joc separat, sau se poate aplica între dale de cauciuc nou amenajate/ deja existente, construind astfel o atmosferă de joacă plăcută și confortabilă pentru copii la locuri de joacă, parcuri, gădinițe, școli etc.
Șotronul este un joc bine cunoscut încă din antichitate și folosit de copii din întreaga lume. Există sute de variante, dar noi vă recomandăm șotronul din dale de cauciuc deoarece reduce frecvența accidentelor cauzate de alunecări și umezeală. Dalele sunt numerotate de la 1 la 8. Numerele sunt colorate în întregime, nu numai la suprafață și de aceea nu se uzează numerele în urma utilizării frecvente sau odată cu trecerea timpului.

Bordura de cauciuc

Bordura Cauciuc
Culori: Culori Dale Cauciuc Dimensiuni: Latime x Lungime x Grosime: 250 x 500 x 40 mm

Bordura de cauciuc este un element indispensabil pentru oricare pavaj realizat corect. Elementele de borduri produse de noi pot fi folosite ușor și fără probleme de instalare la împrejurimile pardoselilor de cauciuc pentru prevenirea accidentelor cauzate de lipsa acestor elemente. Bordura de cauciuc este alegerea perfectă pentru delimitarea , conturarea, încadrarea sau separarea zonelor pavate. Se aplică pe beton, nisip sau pietriș.

Accesorii pentru dale din cauciuc

Stifturi de cuplare

Pentru rezultate optime, știftul de cuplare este recomandat numai în cazul instalării dalelor de cauciuc alveolare. Știftul de cuplare din poliamidă este conceput special pentru a evita deplasarea dalelor de cauciuc. Pe părțile laterale sunt aplicate câte 4 bucăți de 8 mm diametru. Cu ajutorul găurilor de montaj și a știfturilor, dalele de cauciuc se încastrează între ele, fiind astfel montarea extrem de practică. Dacă este necesar, pot fi foarte ușor demontate și montate în altă parte.

Adeziv bicomponent

Recomandăm utilizarea adezivului bicomponent numai la montarea dalelor de cauciuc plane și numai pe un strat solid. În cazul lipirea pardoselilor de cauciuc pe beton consumul adezivului comercializat de firma noastră este de 0,2 kg/mp. Modificările de volum datorită variaților de temperatură în timpul montării trebuie să fie luat în considerație.

Caracteristici dale din cauciuc

Antiderapant și elastic
Pavajul ecologic datorită suprafeței sale anti-alunecoase reduce riscul accidentelor. Pardoseala de cauciuc le oferă siguranță maximă utilizatorilor chiar și în caz umiditate sau de îngheț/dezgheț.

Ideal pentru interior și exterior
Indiferent ca este vorba de amenajări interioare (săli de fitness, grajduri pentru cai etc.) sau exterioare( locuri de joacă, terase, parcuri, căi pietonale etc.) dala de cauciuc reprezintă soluția ideală pentru multiple aplicații.

Izolează termic și fonic
Unele dintre cele mai enervate chestii care te pot deranja în timpul zilei sunt zgomote puternice și bruste. De aceea, dala de cauciuc este ideal pentru reducerea zgomotelor enervante în locuri de joacă, săli de sport, parcuri etc. Dar pe lângă caracteristicile superioare de izolare fonică realizează și o bună izolare termică oferind în același timp mers confortabil și plăcut.

Material reciclabil și ecologic
Dalele de cauciuc sunt fabricate din granule de cauciuc reciclat, obținute în urma unui proces care transformă anvelopele uzate în granule de cauciuc. În plus dalele de cauciuc poate fi reciclat și transormat în ceva folositor din nou.

Non-Toxic
Produsul este compus din: granule de cauciuc reciclat, adaosuri minerale și pigmenți ecologici. De aceea materialele folosite nu emit substanțe și nu dăunează în nici un fel sănătății și mediul înconjurător.

Permeabil
Permeabilitate este proprietatea pe care o au dalele de cauciuc de a permite circulația apei prin „golurile„ lor. Pardoselile de cauciuc asigură permanent o suprafață uscată de aceea este alegerea ideală pentru aplicații exterioare.

Rezistent la raze UV și la variații de temperatură
De cele mai ulte ori pardoselile exterioare suferă modificări din cauza influenței variației de temperatură, a rezelor UV, a vântului și chiar a ploii. Dala de cauciuc este practică, durabilă, nu suferă modificări compoziționale generate de radiațiile ultraviolete și nici nu se deformează datorită modificările de temperatură (îngheț/dezgheț)și în climatul românesc.

Suportă greutăți mari
Prin alte cuvinte, durabilitatea pavajului ecologic se explică prin rezistența extraordinară la greutăți mari. De aceea este recomandat și în zone cu trafic intens unde se poate circula pietonal, cu bicicletă sau cu mașină etc.

Ușor de instalat și întreținut
Puteți să-l instalați chiar Dumneavostră, fără să aveți nevoie de cunoștințe avansate sau chiar fără să angajați un specialist. Dalele de cauciuc sunt ușor de întreținut și de curățat, nu necesită întreținere foarte laborioasă.