Dispozitive de limitare a vitezei pe drumurile publice

Dispozitivele de limitare a vitezei pe drumurile publice, sunt realizate  in doua tipuri:
-tip A ,  cu structura modulara, cu piese centrale si de capat
-tip B , module semisferice.

Dispozitivele de limitare a vitezei tip A sunt realizate din amestec de cauciuc si armaturi metalice sau insertie textila, in zonele de fixare,avand aplicate elemente cu proprietati reflectorizante si antialunecare, iar dispozitivele de limitare a vitezei tip B sunt realizate din cauciuc bicolor si armaturi metalice sau insertie textila, in zonele de fixare.
Sunt utilizate in domeniul de temperatura -40°C…+70°C, cu rezistenta la agenti atmosferici : apa , aer,lumina.

Limitator de viteza cu înaltimea H5 cm pentru încetinirea vitezei pâna la 30 km/h, este folosit în apropierea scolilor, gradinitelor, în parcarile centrelor comerciale, la intrarea în parcare, benzinarii si în toate zonele unde se doreste limitarea vitezei. Este realizat din cauciuc cu pelicula reflectorizanta de culoare galbena si are sistemele de prindere în asfalt incluse. Dimensiuni: 500x900x50 mm

Limitatorare de viteza cu inaltimea de H3 cm, dimensiuni 470x600x30 mm realizate din cauciuc vulcanizat cu 8 insertii de pelicule reflectorizante de culoare galbena. Reduce viteza pana la 50 km/ h si se monteaza in zonele in care se doreste reducerea vitezei, in apropierea scolilor, pietelor, etc.

Tip A 

Limitatori de viteza

Tip B